JETZT ANMELDEN

Home » Deinstleistungen » Teilprothese

Teilprothese

Combined tooth prosthesia Ha a maradékfogak elkészítése részleges protézis elkészítését indokolja, lehetséges a rögzített és a kivehető elemek együttes elkészítése is.

Ebben az esetben a fogsort valamilyen rejtett módon csatlakoztatjuk a maradékfogakat borító koronákhoz. Ilyen esetben a maradandó fogakra kerámia koronákat készítünk, amelyek fixen beragasztásra kerülnek, és ezekhez a mutatós esztétikai hatás elérése érdekében ún. rejtett finommechanikai elhorgonyzással (pl.: csúsztatóval) kapcsolódik a részleges protézis. A patent egyik része a híd egyik végén, a másik része a fogsorban van. Ha a fogsort a helyére pattintjuk, nem látszik az elhorgonyzás.

A kivehető kombinált pótlások másik nagyon fontos része a fémlemez. Ennél a megoldásnál a fogmű alaplemezét fémből készítik. Készülhet: nikkelmentes ötvözetből, titánötvözetből vagy pedig titánból. Előnye, hogy pontosabb és kisebb kiterjesztést igényel, mint a műanyag. Kényelmes, esztétikus, biztonságos és nem utolsósorban könnyen megszokható fogpótlás.

Ästhetische Zahnheilkunde

Das Inlay, mit anderen Worten, legen Sie die Füllung von einem Zahntechniker hergestellt, was das fehlende Gewebe ersetzen wird, die Wiederherstellung der anatomischen Form, kaute Fähigkeit zu funktionieren.

Ästhetische Zahnheilkunde

Bleichen der Zähne

In Ihre Zähne einige Schatten klarer. Zuvor jedoch unbedingt notwendig sind, um das Aufräumen des Mundes und der Zähne, dh die Versorgung der kariösen Zähne, beseitigen Gingivitis, Zahnsteinentfernung, Polieren.

Bleichen der Zähne

Melden Sie sich an uns

Wir freuen uns, Sie im Zentrum von Budapest, V. Fehérhajó Street, eine private Zahnklinik für mich.


Termin, telefonische Beratung (+36-1-338-32-33, +36-20-9-366-113) oder per E-Mail (peter.benedek@fogaszkft.hu) oder füllen Sie das Formular wie möglich.