BEJELENTKEZÉS

Főoldal » Szolgáltatásaink » Altatás

Altatás

altatás

Az altatást mindig aneszteziológus szakorvos végzi. A páciensnek egyetlen kis szúrást kell kibírnia, s ezután már a szükséges anyagok könnyedén jutnak be a véráramba egy vékony kis kanülön keresztül. Innentől kezdve a páciens egy percen belül alszik, s mikor felébred, semmire sem emlékszik, sőt, ha szerencséje van, még egy szépet is álmodott. A kezelés max. 1,5 órás lehet, de a fokozottan szorongó betegek ellátására kiválóan megfelel.

Esztétikai fogászat

Az inlay, más szóval betét egy fogtechnikus által készített tömés, amely a hiányzó fogszövetet pótolja, helyreállítva annak anatómiai formáját, rágóképességét, funkcióját.

Esztétikai fogászat

Fogfehérítés

Fogfehérítés során a fogak több árnyalattal világosabbá válnak. Előtte viszont feltétlenül szükséges a fogazat és a szájüreg teljes rendbetétele, vagyis a szuvas fogak ellátása, ínygyulladás megszüntetése, fogkő-eltávolítás , polírozás.

Fogfehérítés

Jelentkezzen be hozzánk

Szeretettel várom Önt Budapest belvárosában, az V. kerület, Fehérhajó utcában, fogászati magánrendelőmben.

 

Időpont egyeztetés, konzultáció telefonon (+36-1-338-32-33, +36-20-9-366-113), vagy e-mailben (peter.benedek@fogaszkft.hu), illetve az űrlap kitöltésével lehetséges.