BEJELENTKEZÉS

Főoldal » Szolgáltatásaink » Fogfehérítés

Fogfehérítés

Fogfehérítés során a fogak több árnyalattal világosabbá válnak. Előtte viszont feltétlenül szükséges a fogazat és a szájüreg teljes rendbetétele, vagyis a szuvas fogak ellátása, ínygyulladás megszüntetése, fogkő-eltávolítás , polírozás.

 

A fogak elszíneződésének okai:

  • alkati adottság
  • étel, ital festékanyagai
  • dohányzás
  • bizonyos gyógyszerek
  • fogelhalás, gyökérkezelés
  • öregedés

A fogfehérítést hidrogén-peroxid, vagy karbamid-peroxid tartalmú zselészerű anyaggal végezzük. A kezelés történhet otthon vagy a rendelőben. Az otthoni fehérítés kisebb koncentrációjú anyaggal és hosszabb idő alatt megy végbe. Egy ilyen kúra 7-10napig tart, és naponta 1/2-1 órát vesz igénybe. A zselészerű anyagot a fogsorra készített műanyag sínbe kell tölteni, majd a fogsorra helyezni. A rendelői fehérítés magasabb koncentrációjú anyaggal történik, rövid idő alatt /1óra/. A folyamatot különböző segédeszközökkel gyorsíthatják pl. lámpák, melyek hőt vagy fényt adnak le. A kezelés után mellékhatások is előfordulhatnak: fogérzékenység, ínygyulladás. Ezek általában rövid idő alatt megszűnnek. A létrejött fogszín 1-1.5 évig marad meg. Ezután az eljárást ismételni lehet.

RENDELŐBEN:

A leghatékonyabb módszer. Rendelői körülmények között, professzionális módszerrel történik. Az általunk alkalmazott ZOOM technika háromszor 15 percnyi kezelés alatt hozza meg a kívánt eredményt, tehát egy ülésben, azonnali fogfehéredést érünk el.

 

Zoom whitening, fogfehérítés

OTTHON:

fogfehérítés otthon

Az otthoni fogfehérítéshez az amerikai Opalescence rendszert használjuk. A pácienseknek egy, az alsó és a felső fogsorra külön-külön felhelyezhető, átlátszó, műanyag sínt készítünk. Otthonában este elalvás előtt, ebbe a sínbe kell behelyezni a zselés fogfehérítő pasztát (10-15 % karbamid peroxid gél), majd a fogakra felhelyezve kell a sínt éjszaka viselni. A gél az éjszaka folyamán, 6-8 óra hosszat van a szájban, ez idő alatt fejti ki a fogfehérítő hatást. A fehérítő gél a fogzománccal nem lép reakcióba, annak szerkezetét nem károsítja. A kezelés időtartama 5-12 éjszaka között változik, a kívánt fehérség eléréséig. Az otthoni fehérítés előnye, hogy a páciens önmaga folyamatosan ellenőrizheti a fehérítés eredményét. Az otthoni fogfehérítő rendszerekkel végzett fogfehérítés sikeraránya kb. 96 %!

Esztétikai fogászat

Az inlay, más szóval betét egy fogtechnikus által készített tömés, amely a hiányzó fogszövetet pótolja, helyreállítva annak anatómiai formáját, rágóképességét, funkcióját.

Esztétikai fogászat

Fogfehérítés

Fogfehérítés során a fogak több árnyalattal világosabbá válnak. Előtte viszont feltétlenül szükséges a fogazat és a szájüreg teljes rendbetétele, vagyis a szuvas fogak ellátása, ínygyulladás megszüntetése, fogkő-eltávolítás , polírozás.

Fogfehérítés

Jelentkezzen be hozzánk

Szeretettel várom Önt Budapest belvárosában, az V. kerület, Fehérhajó utcában, fogászati magánrendelőmben.

 

Időpont egyeztetés, konzultáció telefonon (+36-1-338-32-33, +36-20-9-366-113), vagy e-mailben (peter.benedek@fogaszkft.hu), illetve az űrlap kitöltésével lehetséges.