BEJELENTKEZÉS

Főoldal » Szolgáltatásaink » Hidak

Hidak

fog koronák

Nagyon fontos, hogy már egy fog hiánya is komoly problémákat okozhat (felborul a kontaktpont-rendszer, átalakulnak az erőhatások, a hiányzó foggal szemben lévő fog kiemelkedik, stb.), így azt is tanácsos bepótolni. Ilyenkor a hiányt határoló fogak egymás felé dőlnek, a szervezet megpróbálja maga megoldani a problémát, ami sajnos nem eredményes. Így minél később kerül sor a pótlás elkészítésére, annál nehezebb azt megoldani. Anyagát tekintve fémkerámia ill. fémmentes hidak is készülhetnek.

Esztétikai fogászat

Az inlay, más szóval betét egy fogtechnikus által készített tömés, amely a hiányzó fogszövetet pótolja, helyreállítva annak anatómiai formáját, rágóképességét, funkcióját.

Esztétikai fogászat

Fogfehérítés

Fogfehérítés során a fogak több árnyalattal világosabbá válnak. Előtte viszont feltétlenül szükséges a fogazat és a szájüreg teljes rendbetétele, vagyis a szuvas fogak ellátása, ínygyulladás megszüntetése, fogkő-eltávolítás , polírozás.

Fogfehérítés

Jelentkezzen be hozzánk

Szeretettel várom Önt Budapest belvárosában, az V. kerület, Fehérhajó utcában, fogászati magánrendelőmben.

 

Időpont egyeztetés, konzultáció telefonon (+36-1-338-32-33, +36-20-9-366-113), vagy e-mailben (peter.benedek@fogaszkft.hu), illetve az űrlap kitöltésével lehetséges.